VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN PASSENDE OPLOSSING

WAT WIJ DOEN

Wij leveren apparatuur en kennis op het gebied van licht, beeld en geluid voor elk soort gelegenheid. Je kan bij ons terecht voor een geheel verzorgde technische ondersteuning van congressen, diploma- uitreikingen, feesten en partijen, beurzen, uitvaarten presentaties en hybride evenementen.

 

AL WEL EEN EVENEMENT, MAAR NOG GEEN TECHNIEK?

Neem gerust contact met ons op We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hierbij luisteren we goed naar de wensen en kijken we naar de mogelijkheden die er zijn. Hierbij houden we ook rekening met het budget. Daarna zetten wij onze ervaring en kennis graag in om samen tot een concept te komen en werken wij dit uit in een 3D-ontwerp.

LICHT

Wil je jou event sfeer mee geven dan is verlichting onmisbaar. Met de juiste lichtapparatuur kunnen we je jouw event de juiste sfeer geen. Wij helpen je graag om je iedee uit te werken tot een concreet plan dit doen we door middel van een 3D-ontwerp.

BEELD

Geef extra ondersteuning aan jouw presentatie, beursstand of congress door middel van projectieschermen, beeldschermen en camera's. Wij verhuren de apparatuur die daarvoor nodig. Wij helpen je graag met het verzorgen van de juiste apparatuur.

GELUID

Wat is Feest, congress, opening, musical, hybride evenement zonder goed geluid? Goede geluidsapparatuur is hier in essentieel om een boodschap of sfeer over te brengen. Wij helpen je graag aan de juiste geluidsapparatuur door middel van een passend adviesplan.