LICHT


Wil je jou event sfeer mee geven dan is verlichting onmisbaar. Met de juiste lichtapparatuur kunnen we je jouw event de juiste sfeer geen. Wij helpen je graag om je iedee uit te werken tot een concreet plan dit doen we door middel van een 3D-ontwerp.

WAAROM IS LICHT BELANGRIJK?

De sfeer op een evenement wordt door meerde factoren bepaald, catering, geluid omgeving en natuurlijk licht. Want hoe zou het zijn als er geen licht is? Door Het juiste kleurgebruik en de inzet van de verschillende lampen maak je het verschilt dat de voorstelling er professioneel en spetterend uitziet. Wij denken graag met jou mee over de juiste lichtapparatuur passend bij het evenement. Eventueel kunnen wij jouw idee vormgeven in een 3D-ontwerp, zodat jij precies kan zien hoe het event eruit gaat zien.

ONZE WERKWIJZE

Bij ons krijg jij als klant een persoonlijk advies.
Om jou optimaal te kunnen helpen gebruiken we het volgende stappenplan als rode draad in het proces.

1. Oriëntatiefase

Heb je een idee? Dan luisteren we graag naar wat jij in gedachten hebt, zodat wij jouw idee helemaal voor ons zien. Vervolgens geven wij vanuit onze kennis en ervaring advies.

Nog geen idee?

Geen probleem! Tijdens ons kennismakingsgesprek laten wij ons informeren over de gelegenheid, wensen en doelstelling. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar mogelijkheden. Zodat wij samen met jou tot een passende oplossing komen.  

2. Het concept

Met jouw idee in ons hoofd gaan wij aan de slag met het onderzoeken van mogelijkheden. Wij houden dan rekening met de aangegeven locatie, beoogde effect, budget en de doelgroep.

3. Het eindproduct

Het concept verwerken wij daarna in een persoonlijk adviesplan en offerte die wij dan graag aan jou presenteren en toelichten. Dit is ook het moment waar bij we met de voorbereiding de puntjes op de i zetten. Als alles is goed gekeurd, kunnen wij onze voorbereidingen treffen om het op locatie uit te voeren! 

Ben jij een echte beelddenker?

Voor echte beelddenkers kunnen wij ook een 3D-ontwerp maken. Zo krijg je een idee hoe het er ongeveer uit gaat zien.

BENIEUWD NAAR DE MOGENLIJKHEDEN?
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN