GELUID

Wat is Feest, congress, opening, musical, hybride evenement zonder goed geluid? Goede geluidsapparatuur is hier in essentieel om een boodschap of sfeer over te brengen. Wij helpen je graag aan de juiste geluidsapparatuur door middel van een passend adviesplan.

GOED GELUID MAAT HET VERSCHIL

Goed geluid is ‘essentieel’ om de belangstelling te behouden van je doelgroep die je wilt aanspreken. Tijdens festivals, musicals, congressen en tal van andere evenementen gebeurd er veel achter de schermen met het geluid. Naast het kiezen van de juiste geluidsapparatuur wordt er ook nagedacht over plaatsing van de speakers en over de samenhang tussen de verschillende geluidsapparatuur. Alles om het beste geluid te krijgen, passend bij iedere soort gelegenheid.

Met onze kennis en eerdere ervaringen helpen wij je graag aan de juiste geluidsapparatuur die aansluit op jou gelegenheid doormiddel van een persoonlijk adviesplan!

ONZE WERKWIJZE

Bij ons krijg jij als klant een persoonlijk advies.
Om jou optimaal te kunnen helpen gebruiken we het volgende stappenplan als rode draad in het proces.

1. Oriëntatiefase

Heb je een idee? Dan luisteren we graag naar wat jij in gedachten hebt, zodat wij jouw idee helemaal voor ons zien. Vervolgens geven wij vanuit onze kennis en ervaring advies.

Nog geen idee?

Geen probleem! Tijdens ons kennismakingsgesprek laten wij ons informeren over de gelegenheid, wensen en doelstelling. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar mogelijkheden. Zodat wij samen met jou tot een passende oplossing komen.  

2. Het concept

Met jouw idee in ons hoofd gaan wij aan de slag met het onderzoeken van mogelijkheden. Wij houden dan rekening met de aangegeven locatie, beoogde effect, budget en de doelgroep.

3. Het eindproduct

Het concept verwerken wij daarna in een persoonlijk adviesplan en offerte die wij dan graag aan jou presenteren en toelichten. Dit is ook het moment waar bij we met de voorbereiding de puntjes op de i zetten. Als alles is goed gekeurd, kunnen wij onze voorbereidingen treffen om het op locatie uit te voeren! 

BENIEUWD NAAR DE MOGENLIJKHEDEN?
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN