BEELD

Geef extra ondersteuning aan jouw presentatie, beursstand of congress door middel van projectieschermen, beeldschermen en camera’s.
Wij verhuren de apparatuur die daarvoor nodig.
Wij helpen je graag met het verzorgen van de juiste apparatuur.

WAAROOM IS GOEDE BEELDAPPARATUUR BELANGRIJK

Als je een presentatie geeft, wil je natuurlijk dat jouw boodschap zo goed mogelijk overkomt, En niet dat het beed niet goed zichtbaar is of het geluid niet te horen is. Goede ondersteuning van jouw presentatie kan doormiddel van een projectie- of led-scherm. Wij zorgen er voor dat ook de achterste mensen in de zaal het kunnen volgen. Maar hoe weet je welk projectie- of led-scherm het beste past bij jouw gelegenheid? Wij denken graag met jou mee en geven we een passend advies.

ONZE WERKWIJZE

Bij ons krijg jij als klant een persoonlijk advies.
Om jou optimaal te kunnen helpen gebruiken we het volgende stappenplan als rode draad in het proces.

1. Oriëntatiefase

Heb je een idee? Dan luisteren we graag naar wat jij in gedachten hebt, zodat wij jouw idee helemaal voor ons zien. Vervolgens geven wij vanuit onze kennis en ervaring advies.

Nog geen idee?

Geen probleem! Tijdens ons kennismakingsgesprek laten wij ons informeren over de gelegenheid, wensen en doelstelling. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar mogelijkheden. Zodat wij samen met jou tot een passende oplossing komen.  

2. Het concept

Met jouw idee in ons hoofd gaan wij aan de slag met het onderzoeken van mogelijkheden. Wij houden dan rekening met de aangegeven locatie, beoogde effect, budget en de doelgroep.

3. Het eindproduct

Het concept verwerken wij daarna in een persoonlijk adviesplan en offerte die wij dan graag aan jou presenteren en toelichten. Dit is ook het moment waar bij we met de voorbereiding de puntjes op de i zetten. Als alles is goed gekeurd, kunnen wij onze voorbereidingen treffen om het op locatie uit te voeren! 

BENIEUWD NAAR DE MOGENLIJKHEDEN?
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN